Taille medewerkers op dezelfde manier drong hij erop aan. We kunnen constateren dat de terugkeer naar ‘This is It” concertreeks van dezelfde mensen ingehuurd, die voor twintig jaar zat naast hem door dik en dun. Een van deze is make-up artist, Karen Faye Michael ‘ s alleen ‘Turkle’call hem (dit rapport nooit aan het licht zijn gekomen). Hij was, zoals veel mensen herkennen dat Michael is verschillend van andere mensen, die misschien zelfs beter is hij in haar hart. “Michael is anders, maar het is niet raar. Anders in de zin dat we allemaal verschillend zijn. Michael is gul, eerlijk en gevoelig. Zeer inzichtelijke en een grote behoefte om bemind te worden. Als het is raar, ik ben op een andere planeet ik wil leven. Ik hou van hem.”

Jackson ‘ s gevoeligheid voor het lijden van anderen

Jackson ' s gevoeligheid voor het lijden van anderenNatuurlijk, assistenten waaronder er waren niet al te betrouwbare mensen, gieren, die hebben geld bij verschillende gelegenheden benut. Deze biograaf J. R. Tara borrelli schreef, “ik Zag de medewerkers, koks, kamermeisjes, hoveniers, chauffeurs, die 10 000 kilo’ s die ze vragen voor een interview. Biográfus zo veel van een ster het leven van de baan, maar niemand in de buurt is niet veel dat de gier zoals de Heer Jackson rond. Zo zijn er mensen bij u in de buurt die hun eigen moeder te verkopen voor een paar duizend dollar per hoofd.”

Nog steeds, Jackson erkend, als iemand hard gewerkt en dezelfde man is verantwoord als een bodyguard, zoals de president zelf. Jill kimi räikkönen stylist zei: “ik herken u, zoals uw beroep is minstens zo belangrijk als de zijne. Het waarderen van een persoon, zoals ze kunstenaars. Michael geen geval arrogant.” Deze medewerkers, die bekend zijn dichter, niet in de eerste plaats de sterren te zien was. Liefde was Jackson ‘ s menselijke kant.

Talloze persoonlijke bodyguard, één van hen zei, “De beste man die ik ooit ontmoet heb. Altijd hartelijk, openhartig en voor alle betrokkenen. Bovendien zijn al 24 uur per dag! Ik kan niet geloven dat het mogelijk is. Ik ben geen fan. Zelfs de CD niet in huis hebt. Het is al 20 jaar in het bedrijfsleven, maar nooit in mijn leven iemand ontmoet als haar…ik hou van haar.

Ik zou alles voor haar doen. Voor mij is hij een Heilige.” Misschien bevooroordeeld woorden kunnen voorkomen, en niets. Michael was zich ervan bewust dat waar het allemaal begon, hoe slecht de omstandigheden. Om deze reden, elke nederige man is links aan de overkant, twee down-to-earth. Hij getuigde, “was zo Bescheiden, ik ben bescheiden en altijd nederig te zijn. Omdat de bescheidenheid is uiterst belangrijk. Zonder dat, ben je niets.”

Dit is waarschijnlijk de nederigheid die betrokken zijn in dat elke keer legadakozóbb beroemdheid onder aangeprezen. De vraag is, waarom dan niet de naastenliefde, van de humanitaire activiteiten door middel van het nieuws? Het antwoord is simpel, hij is nooit doorgevoerd. Na zijn dood, echter, fans bleef op de baan actief te blijven. Als een eerste stap en we nodig hebben om indruk te maken op mensen die Michael Jackson is niet eens in de buurt als de media voor enkele decennia ingesteld.

Jackson ‘ s leven tijdens de talloze goede daden

Jackson ' s leven tijdens de talloze goede dadenBuitenlandse aanhangers van websites zijn gelanceerd, ‘De stilte van je ‘de Waarheid’ bedoel ik ‘De Onuitgesproken Waarheid’. Dit is om u te informeren nu voor details. Jackson ‘ s leven tijdens de talloze goede zaak ondersteund. Opkomen voor de rechten van de mens, in het bijzonder in de zwarte gemeenschappen en behoeftige kinderen. Doel van dit beschouwd, ‘Moonwalk’ c. in zijn boek zei hij het volgende: ‘Als ik woonde in die kinderen, kan mij helpen of om hen te behagen ik heb geleefd en niet vergeefs. Fantastische wezens.”

Openbare toespraak van de gelegenheid om op verschillende gelegenheden aangevraagd om onze planeet te beschermen voordat het te laat is. Hij dacht dat de aarde, we kwetsen, voel je de pijn die je veroorzaakt. Wij hebben een plicht om er iets aan te doen en te genezen. Flirtende is nogal een minor van dating kan.

Zijn vader, Joe Jackson over dit zo sprak hij, “ik heb niet echt zorgen over het geld. Ik gaf je de actie van share, de volgende dag al uitgegeven, in de wijk kinderen gebruikt voor de aanschaf van ijs en snoep.” Moeder zegt docent geeft regelmatig verrast kleine sieraden (die, natuurlijk, van Katherine haalt). Dit is de functie van het gehele leven gevolgd. In 1992 richtte hij de ‘Heal The World Foundation’, een non-profit organisatie die, onder meer, een Wolf Bela, de naam van een hongaarse jongen levertransplantatie, ook gefinancierd. Jackson is nog steeds in 1994 ontmoette hij de kleine wees, en zo wanhopig is de geelzucht bij een ziek kind de situatie die ze wil wanhopig om hulp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *