Kinderen met een stabiele punten en ondersteuning gemeld vrienden, collega ‘ s. De aard van de persoon die schijnbaar makkelijk vrienden, maar in werkelijkheid zeer weinig sluiten vertrouwelingen. Deze mensen, echter, is zeer aangedrongen. Laten we enkele voorbeelden zien. Vrienden van de twee extreme groepen waren. De jongste leeftijdsgroep, of de oudste.

Wat voor impact heeft Elizabeth Taylor hebben op Jackson ‘ s leven

Wat voor impact heeft Elizabeth Taylor hebben op Jackson ' s levenNiet veel van dezelfde leeftijd vriend, maar deze eenvoudige uitleg. Bij volwassen omringd. Niet gespeeld met de buurman kinderen, vooral broers en zussen hebben gemeld aan het bedrijf. De oude, als Fred Astaire, James Brown, Shirley Temple Zwart was een goede vriend en leraar van zijn, met wie hij omhoog keek en altijd met het grootste respect over praten.

‘De Michael Jackson Tapes’. boek vertellen, hij hield van zijn oude bedrijf, omdat de ouderdom op het vertellen van verhalen. In de ouderdom keren we terug naar de kindertijd zelf. Andere dingen worden benadrukt, net als toen we jong waren, hebben we geen haast overal. Nogmaals, wij kunnen u benieuwd naar de wereld. Waarschijnlijk Michael, ook dat trok het bedrijf naar hun. Beroemde kleine vriend is Macaulay Culkin, de “home alone” van star, die in 2005 op proef, ook getuigde en borg voor hem. Michael common hun leven ze legde uit dat de bijzondere band tussen de twee van u. Culkin ook Hollywood door een misbruikt kind ster begon hij zijn carrière als.

Niet anders Elizabeth Taylor, die zeggen dat de zanger de dichtste vertrouweling. Outsider ogen vreemd paar werden twee van hen, maar in elke andere vonden ze een ontbrekende zielsverwant. Zestig-jarig bestaan, Michael schreef een lied voor de diva. Terwijl Taylor oprechte voorwoord geschreven door de ster 1992 ‘Dancing The Dream’ c. boek. Vriendschap in een interview gezegd: “Michael’ s magic, en net als alle magische mensen, ergens excentriek. Hij is de mooiste, vriendelijkste en meest natuurlijke mensen, van wie ik ooit hield. Diep in mijn hart. Ik zou alles doen voor haar, en ze is gemeen.” Inderdaad, tijdens de proef is de hele tijd stond voor Jackson, Neverland in de nacht over de manier waarop hij sprak, ” Niets abnormaal was. Dus we lachten als kinderen en veel van Walt Disney we aan het kijken was. Dit was niets ongewoons.”

Quincy Jones en zijn relatie met Jackson

Quincy Jones en zijn relatie met JacksonDe ster collega ‘ s, medewerkers niet anders gedragen. Die keer kon vertrouwen, dat ik voor altijd in haar hart. Oude relatie en vriendschap bonden hem aan Quincy Jones, de muziek industrie is een van de legendarische icoon. ‘The Wiz’. film tijdens de opnames van met (eigenlijk al een keer uitgevoerd). Michael vogelverschrikker als een slechte afgehaakt Socrates naam en Quincy gecorrigeerd. Hun vriendschap vanaf nu kan gedateerd worden. Ze zijn twee van de jaren ‘ 80 succes paar van de muziek wereld. Jones was de producer van michael Jackson de eerste twee solo-albums (‘Off The Wall’ en ‘Thriller’). Met ontelbare onderscheidingen en awards geveegd. Later, het werk dat de verbinding was verbroken tussen hen, maar de vriendschap blijft ongewijzigd. De dood van Jones had dit te zeggen, “ik Verloor mijn kleine broertje, en de ziel een stuk van je ging met hem.”

In zijn hoogtijdagen, al jaren de sterren van de manager Frank Dileo, die werkt relatie, hun, en zei: “Michael is een van de aardigste mensen. Anderen slechts naar het goede. Zeer charmant en een fantastisch gevoel voor humor. Als een spons absorbeer de kennis. Professionele en zal u niet laten gaan totdat de ogen van de goede wil niet het ding. Moeilijk kan worden, maar in mijn mening, altijd eerlijk.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *